Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania
Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania

Cursuri Wudang Kung Fu pentru Copii

Cursuri Kung Fu pentru Copii - WDP Romania - Wudang Kung Fu BucurestiBack to school – Back to ACTION !

Incepand cu 15 septembrie 2017 scoala de arte martiale Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania reincepe instructia pentru grupa de copii.

Va invitam sa participati gratuit la o sedinta pentru a experimenta beneficiile pe care le aduce dezvoltarii copiilor practicarea kungfu-ului dar mai ales a stilului Wudang, recunoscut pentru efectele sale asupra sanatatii generale a practicantilor.

Programa cursurilor de Kung Fu pentru copii

Este adaptata din programa internationala Wudang Principles astfel incat sa fie usor de inteles si de practicat de catre cei mici.

Stilul Wudang este orientat pe dezvoltarea unor calitati innascute ale corpului uman pe care pe parcursul inaintarii in varsta si datorita modului de viata le pierdem.

Wudang Kung Fu urmareste intarirea sanatatii si dobandirea unor calitati fizice superioare prin exercitii dinamice in concordanta cu medicina traditionala chineza cu care impartaseste aceleasi origini.

Punctele centrale ale antrenamentelor dedicate copiilor sunt urmatoarele

1. Formarea caracterului

Artele martiale reprezinta un mediu sanatos si ordonat de viata in care copii isi consuma energia util si CONTROLAT. Contactul fizic este atent supervizat spre deosebire de ceea ce se intampla pe strada.
Efortul depus duce la antrenarea vointei si a ambitiei de a progresa.

2. Autoapararea

Wudang Kung Fu este un sistem de autoaparare complet si foarte complex. De la lovituri simple de brate si picioare pana la prize, imobilizari si proiectari. Bineinteles ca toate aceste tehnici vor fi practicate in masura in care siguranta cursantilor este complet asigurata. Stilul nostru urmareste dobandirea graduala a unor calitati fizice si tehnice prin tehnici de antrenament, deosebindu-se din start de sistemele ce urmaresc dezvoltarea fortei si andurantei prin tehnici de durizare a corpului ce pot afecta pe termen lung sanatatea practicantului. Agilitatea si viteza de reactie sunt doua calitati importante ce ajuta atat in situatiile limita in care este necesara autoapararea cat si in viata cotidiana.

3. Sanatatea

Exercitiile de respiratie. O respiratie corecta conduce la o dezoltare armonioasa a corpului si combate obiceiurile gresite de respiratie incompleta datorate vietii moderne.Posturi corecte. Mentinerea unei posturi corecte chiar daca este practicata doar in cadrul antrenamentului creeaza treptat obiceiul autocorectarii al carui efect se va vedea odata cu inaintarea in varsta.

Flexibilitatea. Este una din calitatile cele mai importante pentru un corp sanatos.

Mentinerea greutatii in limite normale datorita antrenamentului aerob intens ce ajuta la arderea caloriilor si, in acelasi timp, activitatea fizica stimuleaza metabolismul si intareste organismul.

Cursul de arte martiale este un loc al prieteniei si al spiritului de echipa si NU un loc al rivalitatii!

learning how to punch

Preturi abonamente lunare

Abonament lunar simplu pentru copii

Include acces la cursurile de kung fu pentru copii de 2 ori pe saptamana, Marti si Joi intre orele 18:20-19:20.

80 lei/luna

Abonament family pentru copii

Pentru 2 sau mai multi frati / surori.
Include acces la cursurile de kung fu pentru copii de 2 ori pe saptamana, Marti si Joi intre orele 18:20-19:20.

70 lei/luna
(pt fiecare copil)

Abonament family pentru copii si adulti

Pentru minim 1 copil si un parinte din aceeasi familie.
Include acces la cursurile de kung fu pentru copii de 2 ori pe saptamana, Marti si Joi intre orele 18:30-19:30 si la cursurile pentru adulti Luni si Miercuri intre orele 21:00-22:30.

80 lei/luna
(pt fiecare persoana)

Pentru detalii privind cursurile de Kung Fu pentru tineri si adulti acesati pagina dedicata

Oricare ar fi varianta aleasa prima sedinta este GRATUITA atat pentru copii cat si pentru adulti si nu implica niciun fel de obligatie.