Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania
Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania

Stagiu intensiv China 2014

WDP Romania intalneste WDP China

In vara anului 2014 Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania a organizat un stagiu intensiv de pregatire de 6 saptamani in China. Pe parcursul a 5 saptamani cat ne-am aflat la Academia WDP din Hainan am avut un program intensiv 8-9 ore de antrenament pe zi, 5 zile pe saptamana, timp in care am aprofundat cunostintele practice si teoretice si am studiat elemente noi ce si-au gasit apoi locul in antrenamentele zilnice organizate de scoala noastra.

Academia se afla situata in mijlocul padurii tropicale Yanoda si are suprafete de antrenament in aer liber dar acoperite, oferind cele mai bune conditii si dotari pentru practicarea artelor martiale.

Weekendurile le-am petrecut in Sanya, orasul din vecinatatea academiei aflat la tarmul Marii Chinei de Sud care este si cel mai sudic punct al teritoriului chinez.

Ultima saptamana a fost dedicata relaxarii si distractiei – am vizitat orasele GuangZhou (cea mai mare metropola din sudul Chinei) si FoShan, cunoscut mai ales pentru legatura sa cu artele martiale din sud, in special Hong Quan si Wing Chun. De altfel in galeria de imagini de mai jos puteti vedea si cateva fotografii de la muzeele dedicate maestrilor Wong Fei Hung si Ip Man

Galerie imagini stagiu kung fu China 2014

 

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.