Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania
Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania

Wudang Kung Fu cu Rahpael Hug la WDKF.RO

Kung fu de nivel inalt

Raphael Hug este instructorul principal al Wudang Deutschland, prima si in acelasi timp cea mai importanta scoala Wudang Principles din Europa.

Cu o vasta experienta atat in artele martiale traditionale cat si in plan competitional el conduce scoala Wudang Principles din Germania din momentul in care Maestrul Ismet Himmet a decis sa fondeze academia WDP din China si sa predea acolo.

Raphael Hug, the Full-Instructor for Germany, wins at professional Push Hands Fight against his opponent out of Guangzhou, Guang Dong Province - PR CHINA!Raphael Hug in Wudang Mountanins training Taiyi

In perioada 23-24 februarie 2015 Raphael a vizitat Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania si a sustinut antrenamentele pentru a ne sprijini in aprofundarea cunostintelor si a se asigura ca scoala noastra se ridica la nivelul impus scolilor Wudang Principles.

In cadrul celor doua sesiuni publice de antrenament de luni si marti el ne-a predat o secventa noua de Qigong din cadrul celor 5 animale – unul din pilonii centrali ai WDP dar mai ales specific pentru stilul TaiYi, specializarea scolii noastre.

In continuare am recapitulat impreuna toate exercitiile de Qigong specifice celor 5 animale ce fac deja parte din programa Wudang Kung Fu Bucuresti impreuna cu o parte dintre aplicatiile martiale ale acestora. Cel de-al doilea antrenament a fost dedicat studiului formelor de TaiYi – 18 si 38 (Shi Ba Zhang si Xiao Yao Zhang).

Aceste doua forme sunt studiate de catre studentii nostri de mai mult timp. Au fost parcurse in detaliu, explicate si insusite treptat, pe parcursul unei perioade suficiente pentru a asigura o intelegere detaliata a lor. In schimb studiul sub indrumarea lui Raphael in aceste doua zile ne-a oferit o perspectiva noua si a adaugat un plus de cunostinte scolii noastre.

Dincolo de arta martiala, vizita lui Raphael Hug a insemnat reunirea familiei din care facem parte, a insemnat suport si prietenie intre doua scoli care sunt de fapt una si aceeasi.

raphael hug antrenamente la wudang kung fu bucuresti

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.