Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania
Wudang Kung Fu Bucuresti – WDP Romania

Imagini din cantonamentul Push Hands No Limit din China 2016

Academia WDP China si antrenamentele

Academia de kungfu WDP China este amplasata in mijlocul padurii tropicale Yanoda de pe insula Hainan. Inconjurata pe toate partile de vegetatie luxurianta ofera o atmosfera si conditii de studiu excelente. In 2016 in lunile martie aprilie a avut loc cantonamentul Push Hands No Limit.

* O parte din imaginile de mai sus sunt preluate de pe pagina oficiala WDP China

Sandao

Sandao este un mic orasel din sudul insulei aflat la circa 40km de orasul Sanya. Aceasta este cea mai apropiata localitate de academie. Orasul in sine este cunoscut pentru ca este si punctul de intrare in padurea Yanoda, o destinatie turistica foarte cautata.

Sanya

Sanya este cel mai mare oras din sudul Hainan-ului. Este cunoscut ca Hawaii-ul pentru plajele sale largi si clima tropicala. Este o destinatie turistica vizitata de foarte multi straini dar si de protipendada chineza. Aflat la cam o ora de mers cu masina sau autobuzul de academie orasul Sanya era si destinatia nostra preferata pentru relaxarea din timpul weekendurilor.

Padurea tropicala Yanoda

Yanoda este o rezervatie naturala cu niste peisaje superbe. O parte din ea a fost amenajata sub forma unui traseu turistic pe care l-am parcurs si noi in una din zilele libere. Mai jos imagini din aceasta minune a naturii.

Lasă un comentariu

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.